• Ο χρόνος ετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας εξαρτάται από τα προιόντα επιλέξατε. Επειδή οι δημιουργίες μας κατά πλειοψηφία είναι χειροποίητες, είναι απαραίτητο ένα χρονικό διάστημα 15-20 ημερών για την κατασκευή και την προετοιμασία τους. Για την παραγγελία σας αν οι 7 εργάσιμες μέρες δεν είναι αρκετές για εμάς θα έχετε άμεση ενημέρωση πριν την αποδοχή της παραγγελίας από εσάς.
  • Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης της παραγγελίας λόγω απεργιών, αργιών ή καθυστέρηση προμηθευτών,ζητούμε την κατανόησή σας. Μετά την πάροδο 10 εργάσιμων ημερών από την προκαθορισμένη τελική ημέρα παράδοσης θα υπάρχει άμεση ενημέρωση από εμάς.
  • Παραλαβή παραγγελίας από τον εκθεσιακό μας χώρο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΑΛΛΑΓΕΣ

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με εμάς και η επίλυση του οποιουδήποτε προβλήματος. Δεκτές μόνο οι επιστροφές λόγω τυχόν ελαττωματικής ή λανθασμένης παραγγελίας εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Αποστολές με Γενική Ταχυδρομική

Υπηρεσίες Εσωτερικού

  • ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,80.

Για αποστολή με παράδοση αυθημερόν ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος της εταιρείας.

  • ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,90.
Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20.

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,50 μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 2,00 .

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,50 μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20.
Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος μεταφοράς και την υπηρεσία της αντικαταβολής.Η αξία της αντικαταβολής αποδίδεται εντός 3-4
εργάσιμων ημερών, από την παράδοση της αποστολής, με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου.
Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.
*Κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής επιβαρύνεται με τραπεζικά έξοδα  0,10€.

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ

Για αποστολή με αντικαταβολή με επιταγή η επιβάρυνση της αντικαταβολής ανέρχεται σε 3,50€.

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ

Για αποστολή με αντικαταβολή που προωθείται με παράδοση αυθημερόν, η επιβάρυνση της αντικαταβολής (μετρητά ή επιταγή) ανέρχεται σε 3,70€.
Η αξία της αντικαταβολής αποδίδεται εντός 3-4 εργάσιμων ημερών, από την παράδοση της αποστολής, με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου για την αντικαταβολή μετρητοίς ή με επιστροφή της επιταγής για την αντικαταβολή με επιταγή.

Υπηρεσίες Εξωτερικού

  • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ

Οι αποστολές προς διεθνείς προορισμούς χρεώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ. Για όλες τις αποστολές προς την Αλβανία/Βουλγαρία/Γερμανία και Κύπρο παρέχονται ειδικές χρεώσεις.

  • ΑΛΒΑΝΙΑ/ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ/ΓΕΡΜΑΝΙΑ/ΚΥΠΡΟ

Για αποστολή προς την Γερμανία, την Αλβανία, την Κύπρο και τη Βουλγαρία, η χρέωση ανέρχεται σε 17,00€ ανά αποστολή μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό έως τα 10 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε 5,50€. Για κάθε επιπλέον κιλό, άνω των 10 κιλών, η χρέωση ανέρχεται σε 4,00€.
Ειδικά για την Κύπρο  παρέχεται η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή.

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Για αποστολή με αντικαταβολή προς Κύπρο, η επιβάρυνση ανέρχεται σε 5,00€, είτε αφορά επιταγή είτε μετρητά.